Shoppingtips

Det kan väl inte ha undgått någon att jag älskar (ÄLSKAR) hästprylar och utrustning? Jag tänkte idag dela med mig av ett par favoritbutiker. Inlägget är inte sponsrat på något sätt.
 
First of all, självklart, Marietorp Ridsport och Spooks. Jag har en sådan tur att min närmsta butik också är min absoluta favorit. Ett bredd utbud av kvalitetsmärken, Spooks verkar dessutom vara som uppsydda efter in kroppstyp. På den tyska Spooks-sidan finns ett något större sortiment, priserna är ungefär de samma.
 
Roliga schabrak brukar jag titta efter hos Riders Passion. Stort utbud och ofta nyheter, det senare tycker jag är en viktig komponent för en attraktiv butik.
 
En brittisk butik som jag handlar från ibland är Hope Valley Saddlery. De har många välkända märken i sitt sortiment och har regelbundna utförsäljningar med ordentligt nedsatta priser. Det är ju aldrig fel! ;-) Det tar ungefär en vecka att få hem sakerna.
 
En anna brittisk butik som jag gillar är Amira Equi, de har egentligen inga ovanliga märken men de har väldigt stor del av sortimentet av de märken de har. Gud vilken dålig mening. Men de har till exempel nästan ALLA Eskadrons och Veredus skydd och inte bara senskydd och kotskydd som de flesta svenska butiker har. Massor av modeller på hjälmar från tex Samshield och GPA. Ni fattar. De håller ganska bra priser också.
 
Vill man hitta bett av alla möjliga varianter är The Horsebit Shop rätt ställe att kolla på! Där finns verkligen alla möjliga modeller. Just nu har de dessutom 20% rabatt på Sprenger!
 
Sista tipset är franska Licarzo, de har otroligt snygga ridbyxor i en mängd olika modeller med fina detaljer.
 
Vilka är era favoritbutiker?