Jag kan, jag vill, jag vågar.

Jag vill ju egentligen blogga. Jag vill verkligen! Men det har varit svårt att hitta motivationen senaste tiden, och nu i december när båda hästarna vilat har jag inte ens försökt. Men, nytt år, nya möjligheter! ;-). Nej. Snarare tänker jag att det blir roligare nu när båda hästarna kommer igång och vi står inför nya utmaningar och uppgifter, att jag får mer material. Jag gillar ju att skriva! 
 
I mitt näst senaste inlägg, i mitten av november, hade jag en tävling kvar inna vilan. Tävlingen gick bra, om än på lite spänd häst som han gärna blir första inne. Vi var dubbelnolla i båda klasserna, knep en andraplats (whaaaat? Hur långsamma var de andra om min lilla snigel var näst snabbast?!) i första kassen och var strax utanför i andra, efter att väntande ryttare red ordentligt ivägen för mig så att jag inte kunde rida emot näst sista utan fick avbryta och lägga en volt, vilket jag inte fick fel för så klart men tiden går inte att få rätt. Så här i efterhand skulle jag fått rida om hela omhoppningen. Men men, det är väl inte hela världen.
Planen för Corle i år är att han ska vara med i klubbens div1-lag i hoppning och eventuellt (beroende på om något bättre/mindre dåligt ekipage finns tillgängligt) lag-DM i dressyr. Hoppningens första omgång är i april någon gång och jag skulle vilja göra en 4-5 tävlingar innan dess.