Spoga Horse

 
 
I början av september kunde jag tack vare bästa Marietorp Ridsport kryssa av en av sakerna på min bucket list, nämligen att få besöka inköpsmässan Spoga Horse i Köln. För en utrustningsnörd som jag var det som att kliva in i himmelriket...! Vi hittade massor av fina och funktionella saker, en del av dem kommer ni hitta hos Marietorp Ridsport framöver! För att inte fullkomligt drunkna i bilder så delar jag upp allt i ett par olika inlägg. Vad gäller priser och inköpsställen: googla. En del av grejerna kommer inte förrän till våren och går kanske inte att hitta ännu.
 
Vad gäller trender så är spets på stark uppgång om man ska tro tillverkana, det syntes överallt. Inte mig emot! Denna snygga top från Equiline hade fått flytta in i min garderob om den hade varit svart och inte mörkblå.
 
Italienska For horses hade massor av fina saker, bland annat en spetskavaj och fina toppar. Spets i ryggen ventilerar säkert skönt i sommarvärmen!
 
Fler stilrena kavajer med fina detaljer hittade vi hos Cavalliera, ett märke som kommer finnas hos Marietorp Ridsport inom en snar framtid.
 
Cavallo hänger på trenden med spetsdetaljer, om än lite mer subtilt.
 
Vill man sticka ut är Imperial Riding ett säkert kort. En monter bombad med färg och mönster!
 
Även Mattes bjöd på en färgkavalkad.
 
Bucas har gjprt världens finaste flugtäcke, det står på Kottens önskelista till nästa sommar.
 
Horseware har under två år testat den här bogknäppningen i olika material och väljer nu att släppa den här varianten. Plattan är hård och jag känner mig tveksam till hur bekväm den är för hästen.
 
På tal om täcken, Hidez har en lösning för er som tycker det är tråkigt att rykta.
 
Hos Marta Morgan hittade vi massor av grejer med fina detaljer! Hos dem kan du precis som hos flera andra märken komponera dina egna prylar och matcha allt från stigbygelpåsar till ulltäcke.
 
Cavallo hade en lite läskig nyhet som förde tankarna till bläckfiskar. Undrar om den har samma sugförmåga?! I samma monter fanns en typ av säkerhetsstigbygel som delar sig, frågan är bara hur det ska kunna fungera? Stiglädret borde rimloigtvis hålla ihop de två skänklarna rätt väl.
 
Hos brittiska Grays fanns mycket fint till hem och vardag. Bland annat handväskor och plånböcker kommer finnas på Marietorp Ridsport.
 
Nyhet från Beris, ett supermjukt material för den känsliga hästen.
 
Fräck blåmetalliclackad nosgrimma från Döbert.
 
Bett från Bomber.
 
eQuick såg Veredus Grand Slam-skydd och bara: Bah, we'll show them golden boots!