Ryttare har en egen tideräkning

Ni vet den när man är i stallet, tittar på klockan och tänker att jag är nog klar om en halvtimme. Sen går det en och en halv timme och man bara: gött, nästan klar, jag typ höll tiden! Ni vet den? Det är jag, varje dag. Har jag ingen tid att passa kan jag vara i stallet precis hur länge som helst. Jag tänker anta att jag inte är ensam om det.


 

Annars då? Pja, det går lite upp och ner med det här bloggandet. Oftast har jag något åtminstone halvvettigt att skriva, och börjar knåpa ihop det i huvudet, sedan faller det på vägen någonstans mellan tanke och publiceringsverktyg. Jag har en 5-6 påbörjade inlägg som nu ligger i utkast och skräpar för att jag inte riktigt kommit i mål med vad jag vill ha sagt. Dagens i-landsproblem?

På hästfronten är det inte mycket nytt. Jag råkade vinna en dressyrtävling förra veckan med en runda jag var sjukt missnöjd med. Ambivalens på hög nivå. Jag fick stryka en hopptävling i helgen som gick pga kobinationen sned sko och ryggskottig hovslagare. Jag hoppas att vi kan få ordning på skon i veckan, i så fall efteranmäler jag mig till någon tävling i helgen. Kotten har påbörjat sin vintervila, den kommer vara till någon gång efter nyår är tanken. Det är ingen större brådska med honom, jag har tänkt att hans plan ska få ett eget inlägg i dagarna.

På stallfronten däremot har det hänt lite grejer! Vi (pappa) har rivit ut innertaket så att det nu är öppet upp till nock, ett projekt jag velat genomföra sedan vi köpte gården för 7 år sedan, det känns helt underbart att det äntligen är i hamn! Jag har lite smågrejer kvar att göra innan det är helt färdigt, därefter kommer mer bilder.