Lattjolajbankul/EquiTours Senior JumpCup

Igår var det så dags för seniorcupen, dagen bjöd på kanonväder i form av strålande sol från en klarblå himmel och för en gångs skull vindstilla.
För att ladda ur eventuell ysterhet hade vi bestämt att Emelie skulle rasta av honom i en 110 innan seniorklassen. Det var helt onödigt. Corle var ganska avslagen och bekväm så Emelie hade lite svårt att få snurr på bakbenen. Det är ganska lätt att rida i lite undertempo på Corle, det känns väldigt bra och bekvämt där, tempot känns lagom men när man står bredvid är det som att se en snigel i gyttja typ. Seeeegt. Resultatet blev ett stopp (!) på andra hindret pga glömde galoppera, sedan kom de igång och resten gick lekande lätt.


Det blev sedan en stund väntan, något som sällan brukar gynna en redan seg Corv. Men inte idag minsann! Tanthoppning visade sig vara buskul!! Så kul att herr Corv bara inte kunde låta bli att corvbocka lite på framhoppningen... 😇
Väl inne på banan är det svårt att säga vem som var mest taggad, men de såg väldigt glada ut båda två och det gick bara fortare och fortare kryddat med ett par corvbockningar här och var. Det såg ut att bli en klockren nollrunda fram till sjunde hindret där Corle liksom råkade tappa sin ryttare lite... Han hoppade henne ur sadeln på 6an, sedan kom 7an ganska snabbt och de hann tyvärr inte samla ihop sig. Corle bjöd fint på hindret och för att undvika en flygtur försökte M få stopp på honom vilket resulterade i ett lite hastigt avbrott och de delade ganska odramatiskt på sig.
Förhoppningsvis får jag filmen i slutet av veckan, tills dess får ni hålla till godo med ett gäng mycket dåliga skärmdumpar! 😊