Oops

Jag har visst glömt av att uppdatera om Kotten! I helgen var Rebecka här så jag tog tillfället i akt när jag hade någon som kunde hålla och klättrade upp på honom för första gången. Innan har jag stått på pall bredvid honom samt hängt över ryggen vilket han inte haft något emot alls. Inte heller att bära på mig var några problem, däremot var tyglarna rätt så läskiga..! Han är över lag rätt skeptisk mot all sorts rep, linor, snören och sådant, så i vinter blir det snörterapi.

Jag har också hunnit lastträna totalt 5 gånger och nu går han rakt in även med mellanväggen på plats. Eldprovet blir imorgon när vi ska till kliniken och har en tid att passa, vi har tid för kastrering och tandkoll.
Igår fick han gå med när jag reste upp hinder som blåst omkull i helgens storm, nyttigt att glo på grejer när man bara sett hagar i hela sitt liv :-)

Sedan gick vi till brevlådan eftersom han fått paket, ett superfint pannband från Kyro Riding Gear med nitar och strass. Det har en jättesmart knäppning som gör att det passar både breda och smala nackstycken samt går snabbt att ta av och på, det är också väldigt fint oxh välarbetat. Rekommenderas!

Jag är så kär i den här hästen! Han är så himla trevlig att jobba med och dessutom fantastiskt vacker, ett utseende helt i min smak. Så roligt!!