Finalhelg dag 1

Helgen som passerade innehöll två finaler för vår del; Knock Out-final i dressyr och Allsvenskafinal i hoppning. Först ut var dressyren, jag var ganska opepp då genrepet i torsdags gick sådär på spänd häst i halv storm, dessutom är det så himla frustrerande att vi tappat så mycket båda två, att veta att vi kan bättre men inte kunna plocka fram det. Både ridbarhet och styrka är färskvara som måste underhållas!
Finalen reds i LB:3 med tre domare, jättekul att få samma ritt bedömd av tre olika! Minre kul att en av dem inte gillade oss och låg långt under de andra i sin bedömning. Som exempel fick jag mitt livs första 8, på samma moment fick jag en 6 och på flera moment skiljde det 1,5p. Å andra sidan fick jag 7,5 på mellanskritten av henne där de två andra satte 7 så allt var inte dåligt i hennes ögon, bara mycket ojämnt! 7,5-7-7 på mellanskritten var förresten en seger i sig, han är ofta otroligt seg i dressyren och gör svaga mellangångarter och ökningar, men skritten var jag själv riktigt nöjd med, extra kul när domarna håller med!
Resultatet blev 60,909% av domare H, 64,091% av domare C och 65,606% av domare M vilket gav ett snitt på 63,535% och en individuell 15:eplats av 34 starter, helt okej. Via Equipe kan man se vilken placering man fick av respektive domare eller hur man ska säga, och om det bara varit domare M som dömde hade jag fått rosett :-) Jag är nöjd med rundan, känslan var mycket bättre än KM en vecka innan.
Laget slutade på en retlig fjärdeplats, precis utanför placering med bara en procentenhets marginal.
 
 
 
Film om någon känner för att dö långsamt: