En anledning att sluta

En av sakerna som gjorde att jag tröttnade på bloggandet var allt snack, allt tyckande som blir. Jag är trygg i mig själv och säker på det jag gör så jag tar inte åt mig, men jag blir ändå trött och irriterad på de som vet allting om en och ens hästar, saker man inte ens visste själv. Jag har gott om kunniga människor omkring mig, diskuterar och ventlilerar mycket. Vänner, tränare, veterinär och hovslagare som känner oss väl. Dessa människor tar jag åt mig utav.
Det mest skrattretande jag varit med om är när jag blev ifrågasatt om min nu sålda Fame verkligen var den hästen jag sade, för enligt frågeställarens kompis var hon nämligen avlivad flera år tidigare. Alltså va?! Nu känner jag den här uppfödaren väldigt väl, oavsett har jag svårt att se vinningen i att ljuga om en häst man ändå skänker bort som en sista utväg. Och ska man nu ändå ljuga om det så hittar man nog på något bättre än att hästen är 11 år och oridbar ;-)
 
När jag var och tävlade i Eslöv i april hade en kompis hört två tjejer stå och prata om mig när jag red 120-klassen, det borde faktiskt gå bättre för mig eftersom jag bara fått färdiga hästar. Jag skulle så hemskt gärna vilja veta vilka dessa två tjejer var, för jag skulle vilja fråga dem vilken av mina hästar jag fått (!!) färdig; den jag fött upp själv och tagit fram hela vägen eller den som debuterade på höjden? Loppi är den första hästen jag köpt (inte fått) som över huvud taget tävlat tidigare, och då ganska sparsamt upp till 110. Kan inte heller tycka att tävlingen gick speciellt dåligt, i 110 hade Corle 0+4 fel (och rivningen kom av att jag red för snett på ett hinder och rev stödet med mitt ben) och Loppi 0+8 fel i vår tredje 110 (rivningarna för att jag lade den stackars hästen alldeles i botten), i 120 hade jag ett ner med Corle och två ner (av samma anledning som i 110), en volt och 4 tidsfel med Loppi i hennes 120-debut. Men visst borde det gå bättre för mig, ofelbart proffs som jag är på mina färdiga svårklasshästar!
 
Vad har ni andra fått veta om er själva?