Lägesuppdatering

Här ekar det! Inte för att jag saknar inspiration, utan mest för att jag inte tagit mig tid att sätta mig ner och skriva. Lite kort då, Corle vilar som han alltid gör i december. Det som skulle blivit vår sista start för året blev inställt pga skitväder och skitbihålor. (Jag har brottats med bihålebesvär under en lång tid och det bestämdes nyligen att jag ska opereras, tyvärr blir det inte förrän efter nyår.) Jag är supertaggad inför nästa säsong och har redan börjat planera tävlingssäsongen, tänkt ut nyttiga övningar och lägga upp mål. Vi hann inte riktigt komma tillbaka till vårt bästa innan vilan vilket både är frustrerande och sporrande på samma gång, vi ska dit och vi ska vidare!
Med Kotten har jag precis återupptagit inridningen, han kommer kräva lite mer tid än Corle vilket jag har tänkt skriva ett eget inlägg om. Nu blir det bara ett par pass till innan han också får vila från ridning ett tag, förhoppningsvis kan vi få lite rutin på löshoppningen snart så han blir väl förberedd inför ett eventuellt treårstest.
Så just för tillfället är det inte mycket till ridning, även om jag testade att styra lite på Kotten idag, men jag har ändå en del saker att dela med mig av när tid infinner sig.