Breeders Trophy och 5-årschampionatet 2013

Det senaste som skrevs här innan min nätta bloggpaus på 1,5 år var att Corle kvalat till Breeders Trophy för 5-åringar, för er som inte följt mig på annat håll tänkte jag skriva lite kort om hur det gick.
 
Dag 1:
I went to heaven. Vi startade som nummer 10-12 någonting, min mardröm. Jag ville starta sent och hinna se många innan jag skulle in, istället hann jag inte se en enda förutom den som startade innan mig. Det kanske var lika bra, då red jag på känsla och inte "på andra". Det är bra när jag rider på känsla, för min känsla är bättre än min faktiska kunskap. Och känslan ihop med min fantastiskt försiktiga häst gjorde att vi satte klassens första, och länge enda, nolla. Förstår ni känslan? Förstår ni?! Bara att få rida in i Flyinges stora ridhus med sin första egna uppfödning för att delta i Breeders Trophy, jag som är ingen, var otroligt mäktigt. Att sedan rida i mål och höra: "Jadå! Där satt den!", det går inte att beskriva. Tårarna rann, min älskade lilla supercorv!
 
 
Dag 2:
I came back to earth. Jag började i undertempo, glömde vägen efter första kombinationen och fick svänga alldeles för hastigt, tappade galoppen och rättade det inte i tid. Till sista hade jag väl gett upp lite. 4 ner och ett tidsfel, jag red inte bättre än så. Men se hur han hoppade trekombinationen, vilken häst!